Już w najbliższą środę zapraszam Was na kolejne warsztaty, które poprowadzę w Gliwicach 🙂
tym razem temat jest chyba oczywisty – to dynia!
Przygotujemy w niewielkim gronie takie pyszności:
tym razem temat jest chyba oczywisty – to dynia!
Przygotujemy w niewielkim gronie takie pyszności:
- Pikantny krem z soczewicą i chili
- Placuszki dyniowe z korzennymi przyprawami
- Cynamonowe muffiny
- Warzywne, rozgrzewające leczo
Warsztaty odbędą się w KULINARIUM przy ul. Karolinki 16 w Gliwicach.
Zapisywać można się drogą mailową, na facebooku lub telefonicznie:
Krzysztof: 693 401 335 – kparuzel@kulinarium-gliwice.pl
Zapraszam jesiennie, będzie pysznie !
1 Comment
Ania Mii - CulinaryIsland
5 października 2015 o 09:50Poproszę o takie warsztaty w Warszawie 🙂